4 látványos VR applikáció

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány érdekes és izgalmas VR applikációt. Az applikációk használatához megfelelő okostelefon szükséges.

Kíváncsi vagy, hogy a telefonod képes e kezelni a VR tartalmakat? Összeállítottunk egy rövid csekklistát, amelyből megtudhatod.

Discovery VR – Tudomány és természet

Legjobb VR applikációk okostelefonra

A tudományos hírek mindig izgalmasak és érdekesek, képzeljük el, ha mindezt kombináljuk térbeli látvánnyal. A Discovery pontosan ezt teszi a VR applikációjában. Három féle tartalommal találkozhatunk: DNews – amely rövid történetekkel kalauzol el a legújabb tudományos felfedezések világába, Let’s Go Places, amely sosem látott helyekre visz, vagy a Discovery Presents- ami rövid dokumentumfilmek gyűjteménye változatos témákról, úgy mint például a malária

Ingyenes, App Store or Google Play

 

Expeditions – Virtuális idegenvezetés

Legjobb VR applikációk okostelefonra

Amennyiben vannak gyermekeid, biztosan szívesen néznél velük érdekes VR tartalmakat, pláne, ha azok oktató és ismeretterjesztő jellegűek a kicsik számára.  A Google Expedition alkalmazása egy virtuális tér, melyben több helyszínre is eljuthatunk, például a NASA központjába vagy az afrikai szavannákra. Az applikáció képes több felhasználót egy adott térben kezelni, amennyiben ugyanazon a Wifi hálózaton vannak. Így valóban azt a hatást kelti, mintha többen ott lennénk a helyszínen és részt vennénk egy idegenvezetésen.

Ingyenes, App Store or Google Play

 

Fulldive VR

Legjobb VR applikációk okostelefonra

A Fulldive egy virtuális valóság platform, amely az okostelefon képét ülteti át a virtuális térbe. Lehetövé teszi az internetböngészést 3D-ben, 360 fokos videók és képek megtekintését és úgy általában a telefon használatát VR szemüvegen keresztül. További funkciói: készíthetünk VR fotókat  vagy indíthatunk 360 fokos élő adást a Youtubeon.

Ingyenes, App Store or Google Play

 

Star Wars VR – Légy részese a Sci-fi-nek

Legjobb VR játékok

Amennyiben szereted a Star Wars-t főként az ébredő erő epizódot, a messzi messzi galaxisból származó VR app éppen neked való! Lehetőséged van a titkosügynök bőrébe bújni a Jakku bolygó sivatagos vidékén.

Ingyenes, App Store or Google Play

Kövess, likeolj minket:

Be the first to comment on "4 látványos VR applikáció"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*