Legjobb 360 fokos videók

2016 legtöbbet megtekintett 360°fokos videói

Napra pontosan két év, 4 nap telt el azóta, hogy a Youtube bejelentette a 360 fokos videók támogatását. Ez azt jelentette, hogy bárki megoszthat 360 fokos videókat, amit a közösségi oldal képes is lesz megjeleníteni akár weben, akár a saját okostelefon applikációján keresztül. Nem sokkal később a Facebook is bejelentette, hogy ők is fogadni tudják az új típusú videókat, így már bármelyik posztunk mellé felölthetünk egyet.

A szorgos felhasználók a világ minden tájáról el kezdték feltölteni a 360 fokos tartalmakat a Youtubera, tesztelték a technológia lehetőségeit és határait. Az eltelt idő alatt rengeteg olyan videó született, ami jól demonstrálja a 360 fokos videó lehetőségeit. Ezek közül szemezgettünk és összeállítottunk egy 10 videóból álló listát. Néhány videó ezek közül már a több milliós megtekintést is elérte.

10. VISIT THE PHILIPPINES AGAIN 360° VIDEO

Ez a videó erősen ajánlott azoknak, akik szeretnek utazni és úti céljaik között szerepelnek gyönyörű egzotikus tájak, mint amilyen Fülöp-szigetek.

9. VIVID||VIRGIN MEDIA||VIVID 360° PARTY

Bizonyára sokan ismerik A Virgin Media óriáscéget, amely nem meglepő, hogy előrukkolt egy 360 fokos videóval, melyben egy házubuli részesei lehetünk. A videó nagy számú megtekintést ért el rövid idő alatt.

8. 360 | How Far | Australia | Expedia

A How Far egy csodálatos felvételekből összeállított videó az Expedia csapatától, amely Ausztrália gyönyörű tájait mutatja be. A 360 fookos felvételek az alábbi helyszíneken készültek:

  • ThreeCapesTrack
  • KarrathaStation
  • NingalooReef
  • The Outback

7. The Conjuring 2 – Experience Enfield VR 360 [HD]

A Conjuring 2 az első 360 fokos borzongató videók közé tartozik. Sötét, félelmetes képi világa és a hirtelen előtűnő rémisztő alakok biztosan nem lesznek unalmasak a számodra. Amennyiben szereted a borzongást, ezt ne hagyd ki!

6. Valen’s Reef (360 video)” Valen’s Reef (360 video)

5. İnsan – Sevgililer Günü (360° Video)

A Török számrazású Insan banda 360 fokos videóklippje. Nincs túl sok hozzáfűzni való, a srácok jól összerakták a klipet.

4. Great White Sharks 360 Video 4K!! – Close encounter on Amazing Virtual Dive

 Nézz szembe a természet egyik legnagyobb ragadozójával. Most mindezt úgy teheted meg, hogy közben nem kell vizesnek lenned és az életedért rettegned. A felvételeken a cápák körülötted úsznak, mindezt 4K felbontásban!

3. Mega Coaster: Get Ready for the Drop (360 Video)

Tedd fel a VR szemüveged és ülj fel egy őrült hullámvasútra. Csak abban az esetben nézd meg, ha bírod a sebességet és az adrenalint!

2. Dubai. Here you are – Dubai 360 Video

Több mint 20 milliós megtekintésével ez a videó a 360 fokos felvételek egyik koronázatlan királya. A videó Dubai, mint úticél népszerűsítésére készült. Jól kiaknázza a 360 fokos videók előnyeit. A különböző helyszíneken szabadon körbenézhetünk és valóban a az érzésünk támad, hogy ezt egyszer a saját szemünkkel is szeretnénk látni.

1. A Whole New Spin | 360 Video | FIAT 500X Crossover

Első helyezettünk a Fiat USA csatornáján szereplő videó, amely az új Fiat 500 X Crossovert mutatja be. Ez a videó szintén nagyon jól kihasználja a 360 fokos felvételek előnyeit.

Kövess, likeolj minket:

Be the first to comment on "Legjobb 360 fokos videók"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*